Sett & hört V7

Sponsor vid tävlingen den 13 februari var Galaxy Golf. De representerades av Jhon Osborne och Tim Coomb. Bägge spelade också med oss och det är inte varje dag man får chansen att spela med någon som har hcp -1, vilket var vad Jhon hade. Fin uppställning med swingen, som  synes. Annars dominerade förkylningsbacillerna dagens diskussioner, inte mindre än 19 spelare avanmälde sig eller fullföljde inte tävlingen pga sjukdom. Hem och kurera er, vetja.

Undertecknad hade nöjet att spela med John Osborne, Jörgen Engerfelt och Totte Lundberg. Det var en vacker syn på hål 17´s green efter utslaget. Alla fyra bollar inom 7 meter och tre av dem var inom 4 meter. Fyra birdies? Nej, men lika många par blev resultatet.

Bjuder Henny Pedersen upp till dans på lunchen? Nejdå, en av restaurangens duktiga servitriser får en lugn kram och vi passar på att tacka för den goda mat och service vi erbjuds varje måndag vid våra tävlingar.

Intressant bild? Lugn Olle, bilden ljuger – ingen kyss här inte. Det är bara Gurli som har vunnit D-klassen med fina 70 slag netto och som gratuleras av Galaxy Golf´s Tim Coomb.

Nils Lejon ville ta hela världen i famn efter att ha vunnit C-klassen med snygga 71 slag netto. Grattis Nisse!

I B-klassen drog Christel Sörensen det längsta strået och segrade med 74 slag netto. Här flankeras hon av John Osborne och Tim Coomb från Galaxy Golf.

A-klassen hade dagens bästa nettoresultat med flera sänkningar. Dessa båda herrar lyckades fixa fantastiska 67 slag netto vardera. Vinnare blev Holger Dieckhoff (t.v.) med lägre spelhcp men ordförande Anders Sjölund var mer än glad för sin andraplats, kan jag meddela. Dagen till ära spelades också den första dagen, av två, av Klubbmästerskapet med olika åldersklasser. Resultat för detta redovisas på annan plats.

/ Bengt Nordin – fotograf & reporter