Sett & hört på Mästarmöte 2017

 

25 spelare hade kvalificerat sig till Mästarmötet den 22 oktober 2017. Kl 15 slog alla ut “samtidigt”. En stor publik hejade på och följde med under spelets gång. Spelarna verkade något nervösa men slog ut förvånansvärt bra. Ett mycket uppskattat evenemang inom SGC, underhållande och gastkramande spännande.

Mellan hål två och tre blev spelare och publik bjudna på varmkorv och dricka av Kerstin Engerfelt med team. Mycket uppskattat.

När tre hål återstod att spela var det bara fyra spelare kvar. Två damer och två herrar: Lena Fält, Holger Dieckhoff, Inga-Lill Lundberg och Olle Thurlin. Spänningen var på topp, vem i denna kvartett ska vinna?

Inför sista hålet på Mästarmötet skulle dessa två sammanbitna herrar mötas i en sista match. Nu börjar det skymma dessutom, klockan är 19. Vem ska vinna av Olle Thurlin och Holger Dieckhoff?

Mästaren i detta stora och roliga och spännande arrangemang heter HOLGER DIECKHOFF. Grattis till en värdig mästare som fick 200 Euro i pris. En stor eloge även till Bertil och Karin Övgård, som tillsammans med sitt team höll ihop resultaten på ett utomordentligt sätt.

 

Fotograf och reporter: Barbro Garneij