Sett & Hört V4

Den 22:a januari bjöd på ett underbart väder, redan klockan 8.00 var det 15 grader varmt. De flesta spelarna var förberedda på en solig dag och var lätt klädda. Mycket riktigt steg värmen och vid prisutdelningen låg temperaturen på 26 grader.

Man får ta vara på ett sådant vackert väder så när golfrundan var över valde de flesta att sitta ute i solen och släcka törsten.

Torsten Lundberg, Eva Brodersen, Bertil Övgård och Jan Qvillby gjorde två birdies var.

Och gör man två birdies får man väl göra tre närmast hål, eller hur?. Det var precis vad Jan Qvillby gjorde och har av den anledning fullt upp med att bära med sig alla flaskorna.

Och har man då gjort två birdies, tre närmast hål, då måste man väl även vinna på ett väldigt bra resultat. Ja självklart, Jan Qvillby vann på fina 69 slag i A-klassen. Olle Thurlin blev (som vanligt) tvåa på 70 slag och Roland Jansson blev trea på 71 slag.

B-klassen vann Eva Brodersen på fina 68 slag före tvåan Unni Ströberg som hade samma fina resultat men ett högre handikapp. Trea blev Lorentz Lorentzen på 70 slag.

I C-klassen var det bara damer på pallen. Ingrid Ek tog hem segern på 69 slag, Barbro Ed Bergström tvåa på 70 slag och Karin Övgård trea på 73 slag.

Även i D-klassen var det bara damer på pallen. Etta blev Else-Britt Johansson på 73 slag, tvåa blev Agneta Thurlin på 75 slag och trea blev Gunilla Samuelsson på 76 slag.

Prisutdelningen sköttes i dag av Hans Jungefeldt, då Kjell-Åke Wennerholm är hemma i Sverige, och Lill-Inger Kaddik.

 

Karin Övgård / reporter & fotograf