Sett & Hört V7

Om det var ordförande Anders Sjölunds böner som gjorde att regnet höll sig borta, eller om vi bara hade tur, lär vi aldrig få veta. I alla fall höll sig det utlovade regnet borta och det var en mycket varmare måndagsmorgon än vad det varit på ett tag.

Dagens tävlingssponsor John Osborn, från Galaxy Golf, deltog i dagens tävling och prisutdelning.

Dagens birdiekung Joachim Myhr gjorde fyra birdies, men var tvungen att åka innan prisutdelningen och är därför inte med på bild.

Dagens bragd gjorde Ulf Wallin som gjorde två birdies och en eagle. Två birdies gjorde även Börje Forsberg, Göran O Persson, Jan Qvillby och Torodd Pedersen.

Christel Sörensen lyckades också med att göra två birdies och även med att vara närmast hål på hål 5. Grethe Jönsberg gjorde ingen birdie, men hon kom närmast hål på hål 11 och på hål 17.

Dagens bästa resultat hade i dag Else-Britt Johansson, hon vann D-klassen med det mycket fina resultatet 65 slag. Tvåa blev Reidun Bergström, även hon med ett bra resultat på 69 slag. Trea  kom Turid Norevik med fina 71 slag. Kjell-Åke Wennerholm och Lill-Inger Kaddik är med och gratulerar pristagarna.

I B-klassen vann Eva Brodersen med ett mycket bra resultat, 68 slag. Därefter blev Elisabeth Vistrand tvåa och Boel Wallin trea, båda hade 72 slag.

Maria Zweifel segrade i C-klassen med 75 slag. Här tillsammans med John Osborn. Efter lottning kom Ingegerd Engström tvåa och Karin Övgård trea, båda med 76 slag.

Efter denna kvinnliga dominans på prispallen så fick äntligen männen vara med. I A-klassen segrade Joachim Myhr med fina 70 slag, men eftersom han inte var kvar på prisutdelningen så kom han inte med på bild. Tvåa blev Lars Carlsson och trea blev Pål V Johansen, båda hade 71 slag.

Lennart Eriksson berättade att när han skulle slå ut på hål 16 så var han tvungen att ta i, det är ju ett långt hål och det krävs en bra drive. Han tog då i så mycket så att livremmen sprack.

Undrar om driven blev bra?

Karin Övgård / reporter & fotograf

 

VECKANS INTERVJU

För att vi ska lära känna människorna som arbetar på La Marquesa bättre, kommer vi göra ett antal intervjuer med personer i olika befattningar. Vi som gör intervjun är Lisbeth Wennerholm som intervjuar och Karin Övgård som fotograferar.

Den här veckan lär vi känna Oscar Murcia Rodriguez, Marshall på La Marquesa.

Han föddes på sjukhuset i Elche 31 mars 1987, men växte upp och bor i Rojales. Oscar är singel och är mycket idrottsintresserad, han spelar golf, cyklar och spelar paddeltennis. 4 i handicap visar att han inte bara är intresserad av golf utan även mycket duktig på det. Arbetet på La Marquesa har han haft i tio år och hans arbetsdagar är ca 8 timmar/dag. Oscar trivs mycket bra på La Marquesa och ser det som sitt andra hem.