Sett & Hört V12

Hmm, vad hände med vårvärmen? En ganska kall morgon gav dock ett bra golfväder, med många bra resultat. I dag deltog dagens tävlingssponsor Björn Sandström och Martha Ortiz från Scandinavian Management i middagen och prisutdelningen.

Claes Murvall, medlemsansvarig, frågade om alla hade fått någon matrikel för 2018 och om någon hade hittat felaktigheter i den.

Dagens birdiekung heter Börje Forsberg. Han gjorde två birdies, en på hål 10 och en på hål 11. Här är han tillsammans med prisutdelare Lill-Inger Kaddik.

Marina Pipping och Göran O Persson kom närmast hål på hål 5.

Eva Brodersen och Bert-Ola Jansson kom närmast hål på hål 11. Tyvärr var inte Eva kvar på prisutdelningen så hon fick inte någon flaska och inte heller kom hon med på bild.

Ingrid Ek och Mats Carlsson kom närmast hål på hål 15. Mats var inte heller kvar på prisutdelningen och fick därför inte någon flaska och kom inte heller med på någon bild.

Hans Johansson och Gunvor Carlsson kom närmast hål på hål 17.

Ett mycket bra resultat hade i dag Pål V Johansen, han kom etta i A-klassen med 61 slag. Tvåa kom Frank Rylme, trots att han tappade bort en klubba, med 68 slag. Trea kom Lorentz Lorentzen, även han med 68 slag. Här står de tre pristagarna tillsammans med tävlingssponsorn Björn Sandström från Scandinavian Management.

Tre damer tog hand om prispallen i B-klassen. Ann-Christin “Ankan” Rylin tog hand om översta platsen med 71 slag. Tvåa blev Gunvor Carlsson med 71 slag och trea blev Lisbeth Wennerholm med 72 slag.

I C-klassen var det herrarna som tog hand om prispallen. Svein Norevik blev etta på det jättebra resultatet 66 slag. Tvåa blev Leif Dahlstrand och trea blev Claes Göransson, båda hade 74 slag.

Då var det damernas tur igen, för i D-klassen var det tre damer som tog hand om de tre första prisplatserna. Etta blev Barbro Garneij med 72 slag, tvåa blev Eva Carlsson med 73 slag och trea blev Ragnhild Ivarsson med 74 slag.

 

Karin Övgård / reporter och fotograf

 

 

VECKANS INTERVJU

För att vi ska lära känna människorna som arbetar på La Marquesa bättre, så fortsätter vi att göra intervjuer med personer i olika befattningar.
Lisbeth Wennerholm intervjuar och Karin Övgård fotograferar och skriver.

 

I köket på restaurang The Clubhouse hittar vi David Hirst. Han bor i Quesada tillsammans med Aya och deras två barn Archie och Olivia. David är 40 år och är född i England.

Några fritidsintressen, utöver familjen, hinner han inte med.

I fem år har han arbetat på The Clubhouse, vilket han trivs väldigt bra med. När vi frågade hur mycket han arbetar, svarar han, med ett leende, att han arbetar så lite som möjligt.