Sett & Hört V52

Dan före dan blev något extra. Vi möttes av jultomteklädsel hos flera spelare. Herrar som damer. Efter arton handikappgrundande hål samlades grupper både inomhus som ute i det vackra solskenet och de 22 graderna. Väl dags för lunch så överraskade och bjöd restaurangen, Edgar och Martin, på kall och god cava.
Till förrätt fanns valet sill och nubbe.??Nancy Egvall passade på att både fylla 82 år och att agera fullblodsproffs som sångledare för vackra snapsvisor. Tack Nancy?
Spelet då.
Paret Mats och Emma Carlsson sopade banan med oss andra och vann båda A och B klassen. Elena Lindqvist bjöd på fina priser på prisbordet men tog för sig sedan och blev tvåa i A klassen. Jultomten Engerfelt överraskade igen och blev trea.
Ulla Raaschou tvåa och Paul Öhman trea i B klassen. Vi tackar tomtenissarna Kerstin och Salme för suveränt upplägg. Kerstin passade på att ge restaurangpersonalen en julgåva som tack för god service och ständigt trevligt bemötande.
Avslutningsvis vill jag önska alla medlemmar en God Jul och Ett Gott Nytt År så småningom??

Bilden kan innehålla: 14 personer, inklusive Ingrid Ek, personer som ler

Reporter och fotograf Anders Sjölund

Translate »
Copyright © Scandinavian Golf Club webmaster@scandigolf.eu managed by 1design1.com