Årets första tävling hölls på trettondagen och var en tvåmanna Scramble. Morgonen var mycket kylig och fuktig, precis som det kan vara i januari. Som tur är kommer solen fram och värmer efter ett tag, vilket jag tror de flesta uppskattar.
Några som fick en trevlig överraskning vid middagen var Olle Hellgren och Bo Jildergård. De hamnade vid samma bord och upptäckte då att de var gamla klasskompisar från första klass. Dock är de inte kompisar i allt, en är AIK:are och en Djurgårdare. Hmmmm…
Några gäster deltog i dagens tävling, bl.a. Marie och Peter Karlstén.
Närmast hål kom i dag:
Hål 14: Elena Lindgren och Kjell Fält
Hål 16: Britt-Marie Andersson och Holger Dieckhoff
Segrarna i A-klassen blev Jonas och Marie Heller, de vann på 65 slag. Tvåa kom Emma och Mats Carlsson på 66 slag. 66 slag hade också trean Lena och Kjell Fält.
I B-klassen kom Else-Britt Johansson och Hans Johansson etta på 69 slag. 69 slag hade även Eva och Stig Petersson, men ett högre handicap och kom därför tvåa. Trea blev Anna Hedlund och Börje Svensson på 70 slag, men de stannade inte kvar på prisutdelningen så därför gick priset vidare till …..
Isabella Meyer och Bo Jildergård som kom fyra på 70 slag.
Trots den kyliga morgonen så verkade alla nöjda under den goda och trevliga middagen.

Reporter och fotograf – Karin Övgård
Translate »
Copyright © Scandinavian Golf Club webmaster@scandigolf.eu managed by 1design1.com