Sett & Hört på KM feb 2020

Gårdagens upplösning på herrarnas KM blev en spännande historia mellan Mats & Börje. Vi började på hål 18. Fyra uppmärksamma ögonpar följde Mats boll hela vägen i dimman (20 meter). Nästa slag var heller inget problem att se (ca 1 meter). Till slut blev det en 9:a och en utökad ledning för Börje med 6 slag. Efter väldigt bra puttning så hade Börjes ledning krympt till ”betryggande” 2 slag när det var 4 hål kvar. Hål 14 vill nog Börje glömma med en ”duff” och en missad 20 cm putt. Sju i och lika med Mats.På sista hålet (17), ledde Börje med 1 slag, men efter en birdie av Mats och ett oturligt bunkerbesök (små marginaler) av Börje så försvarade regerande mästaren Mats Carlsson sin titel. Grattis Mats!

Reporter och fotograf: Holger Dieckhoff

Translate »
Copyright © Scandinavian Golf Club webmaster@scandigolf.eu managed by 1design1.com