Sett & hört V47

linje IMG_2526

En något kylig morgon, 11 grader, mötte de 119 spelarna som var anmälda till tävlingen den 16 november. Efter några spelade hål kunde man dock ta av sig jackan och solen lyste vänligt på oss. Innan rundan var avklarad hade temperaturen nått +22 grader i skuggan. Svårt att ha det bättre. Det ska isåfall vara maten på klubbrestaurangen och här sitter vi och går igenom alla slag under tiden vi väntar på att maten ska serveras.

IMG_2521

Skrev jag att alla trivdes på restaurangen? Om inte, här är beviset. Glada norrlänningar som låter sig väl smakas av maten.

IMG_2515

Huvudrätten uppäten. Nu väntar vi på desserten, sedan blir det prisutdelning.

IMG_2531

Dagens sponsor var La Marquesa Golf Club och självklart representerades klubben av VD och pro Pasqual Jimenez som här gratulerar Kerstin Rylme till segern i A-klassen med underbart fina 68 slag netto, dagens bästa vinnarresultat.

IMG_2532

Sune Carlsson tog hem B-klassen med det mycket goda resultatet 69 slag netto och fick famnen full med priser.

IMG_2534

I C-klassen vann Christer Westman med klart godkända 72 slag netto. Muy bien!

IMG_2535

D-klassens vinnare, Trygve Dyrud, var inte kvar till prisutdelningen varför tvåan Nancy Egwall tog hem förstapriset. Bägge hade mycket fina 69 slag netto som resultat. IMG_2529

Vi hann också med att auktionera ut en fin pikétröja signerad av Miguel Angel Jimenez, den utomordentligt välrenommerade spanske golfspelaren. Många bud kom in och vinnaren, en av våra danska vänner, tog hem den med ett bud på 100 euro. Som hittat! Intäkten ger vi till Caritas, en välgörenhetsorganisation i Rojales.

/ Bengt Nordin – fotograf och reporter