Sett & hört V18

linje

Monday 2016-05-02 007

40 spelare kom till start måndagen den 2 maj, som var säsongens sista arrangerade tävling i GIT-formatet. Här ser vi två av dessa, de norska damerna Laila Sehm (t.v.) och Brit Signy Thronäs, i väntan på mat efter avslutad golfrunda. Banan är för ögonblicket i bättre kondition än vanligt och det passar väl bra med anledning av Miguel Angel Jimenez årliga besök som sker kommande helg. Missa inte tillfället att se en världsstjärna, som bjuder på sig själv, i aktion.

Monday 2015-03-09 005

Dagens vinnare i A-klassen, Jörgen Engerfeldt, får presenteras med denna arkivbild tillsammans med hustru Kerstin eftersom han inte kunde stanna kvar vid prisutdelningen. Han segrade dock med 70 slag netto och gjorde bl.a en fantastisk birdie på hål 1.

Monday 2016-05-02 016

I Jörgens frånvaro gick förstapriset istället till Inga-lill Lundberg som återigen visade prov på sitt fina spel med en läcker 71:a och som blev så glad som bilden visar. Hon kan summera en fantastisk säsong och tid härnere när hon nu i veckan återvänder till Sverige för sommaruppehåll.

Monday 2016-05-02 013

Per-Olof Ericson fick äntligen spelet att stämma under hela rundan och vann B-klassen med fina 70 slag netto. Han passade på att säga några ord under överinseende av tävlingsledaren Kjell-Åke Wennerholm som i veckan återvänder till Eksjö med hustrun Lisbeth. Tack Kjelle för ett fint jobb under hela säsongen, som alltid!

Monday 2016-05-02 012

Nu tar sommarens tävlingsledare Jan Hemmings över taktpinnen och håller i alla måndagstävlingar, som han gjort med den äran under många år. Till sin hjälp får han Bert Walter (ej med på bilden).

Mer Majbilder 005

Själv drar jag mig nu tillbaka för att njuta av sommarledighet och sol, självklart tillsammans med en packe goda böcker och en och annan golfrunda. Vill önska alla vänner en skön sommar och jag ser redan fram emot att få träffa er på nytt i höst när tävlingssäsongen sätter igång på allvar igen.

/ Bengt Nordin – fotograf & reporter

 

Translate »
Copyright © Scandinavian Golf Club webmaster@scandigolf.eu managed by 1design1.com