Sett & hört på Mästarmöte 2016

linje

mastarmotet-okt-2016-001

Så var det dags för en av säsongens höjdpunkter: Mästarmöte 2016 som arrangerades söndagen den 23 oktober. Tjugofem spelare hade kvalificerat sig, av dessa var nio damer och sexton herrar. Här syns de samlade på första tee strax innan tävlingen startade. En minnesrik tävling väntade och för någon skulle det innebära inte bara en ärorik seger utan också 200 euro i prispengar.

mastarmotet-okt-2016-004

Tävlingen går ut på att spelare slås ut och färre återstår, för varje hål som spelas. Inför utslagen på tee 7 återstod följande kvartett: fr.v. Gunnar Bergström, Mats Carlsson, Maria Zweifel och Olle Thurlin, Spänningen stegras: vem ska vinna?

mastarmotet-okt-2016-006

När det var dags att spela sista hålet, den nionde, återstod Mats Carlsson och Maria Zweifel. Det var nu det skulle avgöras. Inte minst Mats ser mycket förväntansfull ut. Hålet fick spelas två gånger innan vinnaren kunde koras.

mastarmotet-okt-2016-008

Efter många försök och år lyckades äntligen Mats Carlsson ta hem Mästarmöte och tävlingsledarna Bertil Övgård (t.v.) och Bengt Nordin kunde lyfta den stolte spelarens armar. En välförtjänt seger till en fantastisk spelare. Grattis Mats!

/ Bengt Nordin – fotograf & reporter