Sett & hört V47

linje

monday-2016-11-21-002

Ett suveränt prisbord visades upp i samband med tävlingen den 21 november. Nordea stod som sponsor för (minst) femtonde året i rad, detta långsiktiga samarbete gläder oss mycket. 128 spelare var anmälda och banan är nu lång för jämnan vilket kan utläsas på resultaten. Denna dag var det endast två spelare som sänkte sitt hcp.

monday-2016-11-21-004

Restaurangen var proppfull med hungriga spelare, även barens utrymme behövde användas för att alla skulle få plats.

monday-2016-11-21-009

Här är nio av de tolv gäster som var med idag. Välkomna tillbaka!

monday-2016-11-21-007

Vi kunde välkomna tre nya medlemmar dagen till ära, fr.v Unni och Ingemar Ströberg samt Marek Jarowski.

monday-2016-11-21-010

Jesper Hertz höll ett kort tal om Nordeas verksamhet och möjlighet till samarbete samt hoppades att vi skulle ses på nytt om ett år. Det tar vi som ett löfte, Jesper.

monday-2016-11-21-012

Else-Britt Johansson vann D-klassen med fina 72 slag netto och gratulerades förstås av Jesper Hertz.

monday-2016-11-21-014

Två herrar med likadana tjusiga tröjor men bara en av dem vann idag. Åsmund Strömmen (t.v.) tog hem C-klassen med 75 slag netto och blev gratulerad av vår tävlingsledare Kjell-Åke Wennerholm.

monday-2016-11-21-015

Dagens bästa nettoresultat stod Svein Norevik för då han segrade i B-klassen med 70 slag.

monday-2016-11-21-016

Sven-Erik Lindberg slog hela konkarongen i A-klassen med fina 72 lag netto (77 brutto) och fick hålla tal.

monday-2016-11-21-018

Avslutningsvis höll klubbens Amigosfond, under ledning av Karl Jönsberg och Gurli Eriksson, ett lotteri vars intäkter går till välgörenhetsorganisationen Caritas och deras verksamhet i Rojales. Margareta Öhman och Lennart Eriksson vann båda varsin keps, signerade av golfproffset Miguel Angel Jiménez.