Sett & hört V52

linje

monday-2016-12-26-001

Den sista måndagstävlingen för säsongen gick av stapeln den 26 december. Då förra veckans tävling ställdes in pga dåligt väder fylldes prisbordet denna dag av saker som med fördel hade kunnat passa bra vid julbordet men eftersom julen inte är över blev alla vinnare glada ändå. De som inte fick pris för bra spel fick istället en extra julklapp, så långt lagret räckte.

monday-2016-12-26-008

46 spelare var anmälda till tävlingen och lunchen, tillika prisutdelningen, var denna gång placerad på den närliggande Restaurang 222 då Club House Restaurant var stängd för dagen. Återigen bjöds det på förrätt, varmrätt, dessert och dricka till det facila priset av 11 euro. Inte undra på att stämningen var på topp.

monday-2016-12-26-009

Ulla Raaschou gjorde sin femte hole-in-one genom tiderna på det sjuttonde hålet, den tredje på La Marquesa-banan, och bjöd på cava till allas glädje. Maken Carl-Henrik gjorde sin femte birdie genom tiderna, sa någon, men det tror jag bara var sagt av illvilja, han har gjort fler än så. Hursomhelst, makarna var bland de gladare på lunchen, som synes. Grattis till er båda!

monday-2016-12-26-003

Det var spel i två klasser denna dag och bara i nio hål eftersom banan fortfarande inte var klar för spel på alla hål efter skyfallet förra veckan. Inger Temte vann julkorgen i B-klassen efter vinst med 34 slag netto och sänkte sitt hcp. Eva Petersson var dagens prisutdelare.

monday-2016-12-26-007

De här två herrarna, från vänster Bengt Nordin och Tore Malm, hade båda 32 slag netto i A-klassen, och sänkte sina hcp rejält, men bara en kan vinna och det blev…

monday-2016-12-26-005

… Tore Malm, tack vare ett lägre spelhcp. Han blev ordentligt gratulerad av Eva Petersson och Kjell-Åke Wennerholm. Grattis Tore!

Obs! Du som läser detta på hemsidan är välkommen att mejla till mig, för att vi ska se hur många som tar del av resumen av tävlingen på denna plats; bengt@absens.se  Bara mejla och ange “Har läst på hemsidan” så har du chans att vinna något vid ett senare tävlingstillfälle. Tills dess, vill klubben och jag  önska er ETT GOTT NYTT ÅR!

/ Bengt Nordin – fotograf & reporter