Sett & hört V4

Vår flagga vajade ånyo friskt i vinden och hälsade de 105 anmälda spelarna välkomna till tävlingen den 23 januari. Alla arton hålen var öppna för spel, en del av dem var rätt blöta efter den senaste tidens regn och med tillägg av en hård vind så var banan alltifrån lättspelad, vilket också visade sig på resultatlistan.

Dagens bästa notering, alla kategorier, hade Holger Dieckhoff när han utan krusiduller segrade i A-klassen med ståtliga 72 slag netto. Inte undra på att hustrun Inger kastar beundrande blickar mot sin man.

Kjell Thronäs vann B-klassen med 75 slag netto och hade inga problem med att äta upp den tomatsoppa som serverades. Alltid roligt (morsomt) se att hustrun Brit Signy var på plats och deltog i lunchen trots att hon för närvarande inte är med i tävlingarna. Men hon är säkert snart tillbaka på banan igen.

Maria Qvillby var den enda dam som lyckades göra en birdie denna dag, på lång bana, och då hon dessutom besegrade alla andra spelare i C-klassen hade hon god anledning att se nöjd ut. Så också maken Jan. Segerresultatet var 74 slag netto.

D-klassens suveräna vinnare var Birgitta Östberg som hade fem slag lägre nettoresultat än tvåan i klassen. Resultatet blev 75 slag netto. Göran O Persson ser glad ut att ha fått hamna på samma bild som  segraren.

/ Bengt Nordin – fotograf & reporter