Sett & hört V8

Tävlingen den 20 februari lockade 119 anmälda spelare. Det var samtidigt andra och sista dagen på årets KM som spelades. Vädret var från början härligt, ingen vind och bra morgontemperatur. Såsmåningom blev det kallare och betydligt mer vind. Som vanligt träffades vi och åt god lunch på restaurangen Club House efteråt.

Årets totala Klubbmästare blev Inga-lill Lundberg på damsidan och Holger Dieckhoff på herrditon. Stort GRATTIS till er båda.

Dagens sponsor var Media Spain och dess ägare Joachim Myhr var på plats och delade ut priserna tillsammans med Lill-Inger Kaddik. Vinnare i D-klassen blev Eva Lena Karlsen med 71 slag netto. Priserna denna dag bestod av vin i alla dess former från Casa Ermita och Hacienda del Carche.

Enok Kjaernsbekk slog till med dagens bästa nettoresultat, 68 slag netto, när han segrade i C-klassen. Tävlingsledaren Kjell-Åke Wennerholm gratulerade.

B-klassen dominerades av paret Barbro Ed och Gunnar Bergström som tog de första två platserna. Gunnar vann med 71 slag och Barbro hade 73 slag netto. Inte undra på att de ser glada ut vid prisceremonin.

Kerstin Rylme höll ett kort tal efter att ha vunnit A-klassen med 69 slag netto. Bra spelat!

/ Bengt Nordin – fotograf & reporter