Sett & hört V42

Måndagen den 16 oktober började lite kallare och mörkare än vad vi är vana vid, men solen steg snart upp och det blev ett perfekt golfväder. Som vanligt! Om det berodde på vädret eller att Citroën Benijófar var dagens tävlingssponsor vet vi inte, men dagen bjöd på många fina resultat.

Tempot var högt ute på banan, alla kämpade för att få ett bra resultat och dessutom följa READY GOLF.

Dessa fyra herrar lyckades med att göra två birdies var.

Holger Dieckhoff hade en mycket bra dag, han vann A-klassen med fina 69 slag netto. Han gjorde två birdies och fick två flaskor vin för att han var närmast hål två gånger. En mycket bra dag på jobbet.

Bra jobbat Holger!

Vår tävlingsledare Kjell-Åke Wennerholm hade också en mycket bra dag på jobbet. Även han hade 69 slag netto, men ett högre handicap än Holger, och kom på andra plats i A-klassen.

Peter Hising var säkert också mycket nöjd över sin dag, han kom på tredje plats efter ett bra spel på 71 slag netto.

En lycklig vinnare i B-klassen var i dag Gunvor Carlsson med ett mycket bra resultat på 68 slag netto. Mycket bra gjort!

Kjell Fagerholm jobbade också på mycket bra och slutade också på 68 slag netto, men efter lottning så hamnade han på en andra plats i B-klassen

Christel Sörensen var inte långt efter, hon höll ihop spelet bra och kom på en tredje plats i B-klassen på 69 slag netto.

C-klassen vanns av en glad Ockie Nilsson på 69 slag netto.

Vår prisutdelare Lill-Inger Kaddik spelade sin andra golfrunda för säsongen och gjorde det mycket bra, hon kom tvåa i C-klassen på 70 slag netto.

Jarl Östberg blev trea i C-klassen på fina 71 slag netto. Han gratuleras av Kjell-Åke Wennerholm.

Etta i D-klassen blev i dag Aase Kaalund Hansen som spelade mycket bra och slutade på 69 slag netto.

Annelise Tøttrup och Inger Hertzell-Dieckhoff spelade också bra golf och slutade på 69 slag netto precis som Aase. Efter lottning så kom Annelise på andra plats och Inger på tredje.

Båda damerna flankeras av Lill-Inger Kaddik och en representant från Citroën.