Sett & Hört V48

Sista måndagen i november och sista måndagen med tidig start. Nästa måndag startar vi 8.30 igen. 107 spelare startade i en kall morgon men som sedan övergick till en solig och vindstilla dag.

Fr.o.m. årsskiftet lämnar Ulla Raaschou över ansvaret för damkommittén till Britt-Marie Andersson. Ulla har startat upp och ansvarat för damkommiten i sex år, vilket har resulterat i att vi damer har spelat tävlingar, ätit middagar och gjort resor tillsammans.

Tack Ulla för ditt arbete och lycka till Britt-Marie!

Dagens prisbord var som vanligt vackert och var i dag inspirerat av den kommande julen.

Birdiekung blev i dag Anders Elmgren med två birdies. En på hål 2 och en på hål 17. Mats Carlsson lyckades också med två birdies, men han var inte kvar på prisutdelningen och är därför inte med på bild.

Tre herrar steg i dag upp på prispallen i A-klassen. Överst på pallen kom Bo Norén med 72 slag, på den andra kom Christer Johnsson på 74 slag och på den tredje kom Anders Jansson på 75 slag.

B-klassen vanns idag av Lotta Bengtsén på 73 slag. På 74 slag kom Bjarne Allerup på andra plats och Christel Sörensen på tredje.

Lennart Eriksson tog hand om först platsen i C-klassen på 74 slag. På andra plats kom Ingegärd Engström på 76 slag och på tredje plats kom Barbro Ed Bergström på 77 slag.

I D-klassen var det tre damer som tog hand om prispallen. Gunilla Samuelsson segrade på 72 slag. Birgitta Östberg blev tvåa på 73 slag och Margareta Öhman blev trea på 76 slag.

Bengt Kaddik blev 5:a i A-klassen och gratulerades av sin fru/prisutdelare Lill-Inger.

På 6:e plats i D-klassen kom Christina Åström Sjölund på 78 slag. Hon var mycket lycklig över att för första gången vara under 80 slag.

 

Karin Övgård / reporter & fotograf