Sett&hört V8

När de 122 spelarna i dagens tävling kom i arla morgonstund var det ganska råkallt, men som vanligt blev det soligt och skönt efter några hål. På bilden nedan sitter tävlingsledningen redo att föra in allas våra resultat. Ett stort jobb som Jörgen, Hans och Kjell-Åke gör (med litet hjälp av Anders?).

Lill-Inger har som vanligt gjort ett snyggt prisbord och som vanligt var det värt mycket pengar – 850€.

Sponsor för dagens tävling var Roland Wallman från Fastighetsbyrån.

Här är några glada närmast-hål-vinnare.

Frank Rylme, Viveka Wikman, Salme Fagerholm och Anders Jansson

 

 

 

 

 

Gunnar Bergström och

Birgitta Myhrén

 

 

 

 

D-klassen vanns av en gäst, Julius Petter Bendiksen, 70 slag. Tvåa och trea kom Margareta Öhman resp. Laila Sehm, båda på 72 slag.

C-klassen vanns av Inger Hertzell-Dieckhoff med 71 slag. Tvåa blev Agneta Thurlin med 73 slag och trea Berndt Petersson med 74 slag.

Nu kommer vi till B-klassen som vanns av Torodd Pedersen med 72 slag.  Tvåa blev Carl-Henrik Raaschou och trea Kjell Fagerholm, båda med 74 slag.

Dagens bästa resultat – 68 slag – hade Peter Hising som fick hålla tacktalet. Därefter kom Lars Carlsson på 71 slag och trea Holger Dieckhoff på 72 slag. Lill-Inger och Kjell-Åke skötte prisutdelningen.

Under dagen avgjordes även KM. Prisutdelningen kommer att ske vid årsmötet den 3 mars, men redan nu kan det avslöjas vilka som vunnit totalen, nämligen Inga-Lill Lundberg och Börje Forsberg.

Barbro Garneij – reporter och fotograf

VECKANS INTERVJU

För att vi ska lära känna människorna som arbetar på La Marquesa bättre, kommer vi göra ett antal intervjuer med personer i olika befattningar. Vi som gör intervjun är Lisbeth Wennerholm som intervjuar och Karin Övgård som fotograferar.

I receptionen på La Marquesa hittar vi Antonio Pérez Gonzálvez.

Antonio är född i Madrid för 37 år sedan och i dag bor han i Quesada, ca 300 meter från La Marquesa, tillsammans med Macarena och deras lilla dotter Aitana. I mars planerar Macarena och Antonio att gifta sig.

På fritiden spelar han gärna golf och cyklar.

Antonio har arbetat på La Marquesa i 16 år, sex dagar i veckan allt från ca 6,5 timmar på vardagarna till 10 timmar på lördagarna. Han trivs mycket bra på sin arbetsplats och tycker att han har mycket bra arbetskamrater.