Sett & Hört V9

I dag var det dags för den sista tävlingen i februari, nästa måndag är vi inne i mars månad vilket innebär att tävlingen startar 20 minuter tidigare. Dagens tävlingssponsor heter Media Spain.

Dagens prisbord innehöll mycket vin från Casa Ermita och Hacienda de la Carche.

Dagens birdiekungar, med två birdies var, heter Claes Murvall, Sven-Erik Lindberg, Mats Bengtsén, Joachim Myhr och Pontus Adolfsson.

Några som fick en flaska vin för att de kom närmast hål var Britt-Marie Andersson, Barbro Ed Bergström, Boel Wallin och dagens tävlingssponsor Joachim Myhr. Ja, Joachim fick två flaskor för han kom närmast hål på både hål 15 och 17.

Det bästa resultatet hade Stanley Olsson som segrade i C-klassen med det jättebra resultatet 66 slag. Tvåa blev Lars Håkansson med 69 slag och trea blev Lill-Inger Kaddik med 70 slag.

Louise Melander vann D-klassen på det fina resultatet 67 slag, Karl Jönsberg blev tvåa med 68 slag och trea blev Annelise Tøttrup med 73 slag.

I B-klassen tog Gunnar Bergström hand om första platsen med 69 slag. På andra plats kom Britt-Marie Andersson med 70 slag och på tredje plats kom Lars Garneij med 71 slag.

Tre herrar tog hand om de tre första platserna i A-klassen. Claes Murvall segrade med 69 slag, tvåa kom Joachim Myhr och trea kom Jan Skoog, båda hade 70 slag.

Tävlingssponsorn Joachim Myhr från MediaSpain, tävlingsledaren Kjell-Åke Wennerholm och prisutdelaren Lill-Inger Kaddik tackade alla som deltagit i dagens tävling.

Karin Övgård / reporter och fotograf

 

 

VECKANS INTERVJU

För att vi ska lära känna människorna som arbetar på La Marquesa bättre fortsätter vi att göra intervjuer med personer i olika befattningar.

Lisbeth Wennerholm intervjuar och Karin Övgård fotograferar.

I dag presenterar vi Ricardo Martinez Castro som precis som Antonio (som vi presenterade förra veckan) arbetar som Caddiemaster på La Marquesa.

Ricardo är 38 år och kommer från Lausanne i Schweiz. Han bor i Ciudad Quesada tillsammans med flickvän och en son som är 11 år gammal och heter Ricardo.

På fritiden är han tillsammans med sin son och då blir det mycket handboll och golf.

I 14 år har Ricardo arbetat på La Marquesa, vilket han trivs mycket bra med och tycker att han får träffa många trevliga människor under sina ca 42 timmars arbetsveckor.