Sett & Hört V14

Annandag påsk! Metrologerna hotade med regn, men hade lyckligtvis fel. Ett mycket trevligt inslag i golfrundan var att Eva Petersson bjöd på gubbröra på knäckebröd och valfri dryck. Det smakade mycket bra!

Här bjuder Eva Petersson på mat och dryck till Lisbeth Wennerholm, Hasse Jungefeldt och Sune Carlsson.

Ordförande Anders Sjölund hälsade alla välkomna och presenterade dagens tävlingssponsor, Gunvor och Sune Carlsson som representerade Knistad G&CC.

Matchspelet för damer är nu avgjort och Gunvor Carlsson segrade före tvåan Christel Sörensen och trean Annelise Tøttrup.

Dagens birdiekungar blev Uno Wilhelmsson och Hans Jungefeldt. De gjorde tre birdes var på hål 2, 15 och 18 respektive hål 2, 8 och 17.

Aase Kaalund Hansen tog hem segern i D-klassen, tvåa blev Nina Horgen Strømmer och trea blev Eva Carlsson. Alla tre hade 74 slag.

I C-klassen segrade Berndt Petersson med dagens bästa resultat, 65 slag. Tvåa blev Claes Göransson med 70 slag och trea blev Olle Hellgren med 72 slag.

Gunvor Carlsson kom etta i B-klassen med 71 slag. Tvåan Unni Ströberg hade också 71 slag, men ett högre handicap, och trean Göran O Persson hade 72 slag.

Tre herrar tog hand om de tre första prisplatserna i A-klassen, Jörgen Engerfelt kom etta med 69 slag. Tvåa kom Uno Wilhelmsson även han med 69 slag, men ett högre handicap. Trea blev Stig Petersson med 70 slag.

Här är alla lyckliga pristagare som vunnit fina priser skänkta av Knistad G&CC.

 

Karin Övgård / Reporter & fotograf

 

VECKANS INTERVJU

För att vi ska lära känna människorna som arbetar på La Marquesa bättre, så fortsätter vi att göra intervjuer med personer i olika befattningar.
Lisbeth Wennerholm intervjuar och Karin Övgård fotograferar och skriver.

 

Om ni behöver hjälp med att förbättra ert golfspel så finns det två Golf Pro på La Marquesa, Jesús Rodrígues och David Andreu Jimenez.

Om ni vill boka en tid hos någon av dem eller få information om priser etc. så ska ni prata med Miguel eller Genoveva i golfshopen.

För en person kostar det 40€/timme, men tar du flera lektioner så blir priset lägre. Vill ni vara flera personer på en lektion så blir det ett annat pris.

Jesús Rodríguez föddes i Alicante för 39 år sedan. I dag bor han i Rojales och har en flickvän som heter Chari.

Jesús har arbetat i 20 år på la Marquesa. Han har mycket varierande arbetstider men arbetar ca 10 timmar i veckan på La Marquesa. Arbetet som Golf Pro tycker han mycket om och är mycket glad om han kan göra sina elever glada.

David Andreu Jimenez är född i la Zenia och är 33 år. Han bor i Almoradi och har en flickvän som heter Virginia. Pascual Jimenez Zapata är Davids farbror.

Sportintresset är mycket stort, bl.a. fitness, löpning, cykel och fotboll. Golf är dock det största intresset, vilket han har spelat sedan han var 5 år gammal.

David har arbetet i 2 år på La Marquesa och han jobbar ca 30 timmar i veckan.