Sett & hört V17

Fortfarande är det många spelare kvar i Spanien. Vi var 81 anmälda idag. Redan från början kl 8 var det milt i luften om än litet halvmulet. Senare lättade molnen och det blev en perfekt nordisk sommardag.

Här står första bollen redo att slå ut på ettan: Torsten Lundberg, Anders Sjölund, Kjell-Åke Wennerholm och Jörgen Engerfelt.

Här sitter man och gonar sig i solen innan lunchen.

Dagens ena förrätt, sparris och bacon, var riktigt gott. Huvudrätten, pot belly, var väl inte så tokig.

Anne-Sophie och Hans Göran Myrdal, medlemmar i klubben sedan många år, tackade nu för sig. De har sålt huset i Quesada och flyttar hem till Sverige. Nu lämnar de tillbaka alla birdies de fått under åren.

Ingen birdiekung idag, däremot en eagle-kung på hål 3 – Lars Garneij.

En som kommit närmast hål många gånger är Inga-Lill Lundberg. Här noterar hon sitt namn på hål 11, som hon sedan också fick en vinflaska för.

Nu till prisutdelningen. Klass D vanns av Erik Sehm på fina 69 slag. Tvåa kom Louise Melander på 75 slag och trea Eva Ekholm, 77 slag.

Klass C vanns av en glad Elisabeth Vistrand med 71 slag. Tvåa kom Marina Pipping Wirkkala med samma antal slag. Trea kom Eva Larsson på lottning med Torunn Sjövoll Johansen, 74 slag. Eva är inte med bilden då hon inte var kvar.

B-klassen vanns på lottning av Maunu Wirkkala över Christel Sörensen, båda 73 slag. Trean, Jarl Östberg hade också 73 slag.

Och till sist men inte minst, A-klassen. Göran Wallin vann med fina 70 slag och firade det med en sång. Tvåa kom Anders Sjölund med 73 slag. Lika antal slag hade trean, Thomas Magnusson.

Kjell-Åke Wennerholm höll sin sista prisutdelning för våren tillsammans med Eva Petersson. Tack för många trevliga prisutdelningar.

Reporter och fotograf: Barbro Garneij