Damresa till Altorreal

Åska och regn gjorde att damresan till Altorreal, golfbana i Murcia, blev inställd. Britt-Marie Andersson föreslog då att vi skulle ta en gemensam fika, sjunga lite och ha prisutdelning i The Clubhouse på La Marquesa, vilket vi alla tyckte lät trevligt.

Efter lite ommöblering i restaurangen så satt vi alla till bords.

Kaffekön blev lång men väntan blev kort, snabb service i The Clubhouse.

Britt-Marie Andersson och Ingrid Ek sålde lotter där första priset var en golfbag. Golfbagen var skänkt av Elisabeth Vistrand. Andra, tredje, fjärde och femte pris var ett paket golfbollar, som var skänkta av Anders Sjölund.
Yvonne Tenggren hade turen på sin sida, hon vann både golfbag och golfbollar.

Annikka Johnsson hade också tur, hon vann ett paket golfbollar på en av sina lotter.

Ja, även Maria Qvillby hade tur och ….

…. det hade Annika Jansson också med sina lotter.

Eva Petersson och Birgitta Östberg tog hand om allsången.

Eftersom vi inte kunde få priser för vårt spel så fick det i stället bli lotten som avgjorde vem som skulle få börja välja pris. Det blev lag 3 som hade turen att först få välja från det fina prisbordet. Lag 3 bestod av Eva Carlsson, Birgitta Östberg, Salme Fagerholm och Britt-Marie Andersson.

Sedan kom turen till lag 5, Lill-Inger Kaddik, Barbro Garneij, Gunvor Carlsson och Lisbeth Lundin.

Därefter fick lag 1 välja var sitt pris, vilket inte var så lätt. Yvonne Tenggren, Margareta Parén, Lotta Bengtsen och Aase Kaalund Hansen får hjälp av Britt-Marie Andersson.

Lag 4, Carin Dahlstrand, Kerstin Rylme, Gunilla Samuelsson och Eva Petersson ser alla nöjda ut med sina priser.

Inga-Lill Lundberg valde ett pris som skulle passa Totte, hon tyckte att han behövde det eftersom han fick sin dag förstörd! De övriga i lag 2, Viveka Wikman, Annika Jansson och Tina Åström Sjölund funderade lite längre innan de bestämde sig.

Lag 6 var efter en del diskussion överens om vilka priser de skulle ta. Maria Qvillby, Kristina Maront, Annikka Johnsson och Karin Övgård ser nöjda ut över sina val.

Annelise Tøttrup, Boel Wallin, Christel Sörensen och Ragnhild Ivarsson ser nöjda ut. Om det är för att de slapp spela i regn eller om det är för att de har fått fina priser, kanske båda anledningarna.

Lag 9, som består av Agneta Thurlin, Mona-Lisa Dravegård och Sonja Håkansson, hade det inte lika jobbigt att välja för nu fanns det inte så många priser kvar. Gun Inger Carlsson skulle också varit med i detta laget, men hon var tyvärr inte med och fikade och är därför inte med på fotot.

Sista gänget som skulle hämta ett pris var lag 7 och lag 8. Carina Johnsson, Elisabeth Vistrand, Lilian Gille, Louise Melander, Ingrid Ek, Birgitta Myren och Lena Fält tog de sista priserna från det fina prisbordet.

Ett JÄTTESTORT TACK till Eva Petersson, Britt-Marie Andersson och Ingrid Ek som har arrangerat resan till Altorreal.

Och ett JÄTTESTORT TACK till Anders Jansson som har skänkt tolv Cavaflaskor samt presentkort att nyttja i salong Margaretha. Även ett JÄTTESTORT TACK till Elisabeth Vistrand och Anders Sjölund som skänkte en golfbag respektive golfbollar.

 

Reporter och fotograf – Karin Övgård