Sett & Hört V48

Förra måndagstävlingen regnade bort och i dag fick de 106 startande “hålla i hatten”. Nästa måndag får vi, till mångas glädje, starta kl. 08.30.
Bengt Kaddik och Kjell-Åke Wennerholm åkte runt och skyndade på spelet med slutresultatet att snittiden blev ungefär 4,5 timmar. Bra jobbat!

Lill-Inger Kaddik har mycket att ställa i ordning med när hon kommer in från golfrundan, ett fint prisbord kräver mycket arbete. Nästa måndag åker hon till Sverige för att fira jul.

Restaurangen The Clubhouse fylldes snabbt när Kerstin Engerfelt bjöd till bords. Hon berättade att det var 100 personer som åt denna dag.

Anders Sjölund hälsade alla medlemmar och gäster välkomna. Därefter hölls ett extra årsmöte, där man klubbade igenom budget och årsavgift. Års- och köavgiften blir oförändrad, dvs 30€/person respektive 10€/person.

En av de sex gästerna var i dag Louise Bengtsén med handicap -0,8, vilket nog är det lägsta handicapet som har varit bland våra gäster och medlemmar någonsin. Louise gjorde en birdie och var närmast hål på hål 15.

Övriga närmast hål var i dag:
Hål 5 – Inga-Lill Lundberg och Tomas Sjöberg
Hål 11 – Birgitta Göransson och Urban Linusson
Hål 15 – Louise Bengtsén och Kjell Fagerholm
Hål 17 – Unni Ströberg och Johan Östling

I D-klassen tog tre damer hand om prispallen. Första platsen tog Carina Johnsson hand om med 34 poäng, tvåa blev Louise Melander på 33 poäng och trea blev Eva Lena Karlsen på 28 poäng.

Fyra personer hade 33 poäng i C-klassen, och när handicapet fick avgöra så gick segern till Valter Carlsson. Tvåa blev Karin Övgård och trea Ingrid Ek. (Foto Anders Sjölund)

Två birdies gjorde i dag Maj-Britt Rhöse Lindqvist och Mats Carlsson, de blev dessutom etta i B-klassen respektive A-klassen på 37 poäng. Tvåa i B-klassen blev Tomas Ström på 33 poäng, men han var tyvärr inte med på prisutdelningen och därför inte med på bild. Trea i B-klassen blev Gunvor Carlsson på 32 poäng, med på bilden är Kjell-Åke Wennerholm som gratulerar till tredjeplatsen. Tvåa och trea i A-klassen blev Inga-Lill Lundberg, som inte tycker om att bli fotograferad, respektive Frank Rylme. De hade 35 respektive 34 poäng.

 

Fotograf och reporter – Karin Övgård