Sett & Hört V49


I dag gick starten för de 81 startande tävlingsdeltagarna kl. 08.30, och så kommer det att vara hela december och januari. Spelet flöt på bra i ett ljuvligt decemberväder.

Även om alla höll ett bra tempo, och klarade av rundan på en tid under 4 timmar och 30 minuter, så tyckte en del att det tog för lång tid för bollen framför. Här tar Anders Sjölund och Totte Lundberg en paus på 18:e hålets fairway medans de väntar på att bollen framför ska putta färdigt.

Ett stort grattis till dagens födelsedagsbarn Ulf Wallin, som dessutom blev 4:a i A-klassen med 36 poäng.

Dagens birdiekung heter i dag Tony Gustavsson, han gjorde birdie på hål 6 och på hål 17.

Övriga birdies gjordes av: Lars Carlsson (hål 3), Hans Näslund (hål 8), Mats Carlsson (hål 8), Roland Jansson (hål 11), Anders Sjölund (hål 16), Stig Petersson (hål 17), Sven Norevik (hål 17), Inga-Lill Lundberg (hål 12) och Lotta Bengtsén (hål 17).

Närmast hål kom i dag:
Hål 5 – Maud Gustavsson och Stig Petersson
Hål 11 – Barbro Bergström och Svein Norevik
Hål 15 – Mats Carlsson
Hål 17 – Maria Zweifel och Peter Hising

I D-klassen segrade Eva Petersson på 33 poäng. Agneta Thurlin kom tvåa och Jörgen Lindblom kom trea, båda hade 31 poäng.


Foto: Anders Sjölund

Svein Norevik tog hand om första platsen i C-klassen med 37 poäng, tvåa kom Karin Övgård på 35 poäng och trea kom Boel Wallin på 33 poäng.

En nöjd Per Skall Sörensen segrade i B-klassen, han segrade med 38 poäng. 38 poäng hade även tvåan, Lena Fält, men med ett något högre handicap. Trea på 31 poäng kom Torodd Pedersen, men han var tyvärr inte kvar på prisutdelningen och är därför inte med på bild.

På fina 40 poäng kom Stig Petersson etta i A-klassen, tvåa kom Mats Bengtsén på 37 poäng och trea kom Jörgen Engerfelt på 37 poäng även han.

Reporter & fotograf: Karin Övgård. Jag vill passa på att önska Er en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År! Nu åker jag norrut för att fira jul.