Sett & Hört V2

Måndagen den 7/1-19 spelade 34 par 2-mannascramble.

I A-klassen segrade Holger Dieckhoff och Christer Westman på 47 p. Ingrid och Jerry Ek kom 2:a på 45 p. Mona Åsell och Tomas Sjöberg kom 3:a på 44 p. I A-klassen segrade Holger Dieckhoff och Christer Westman på 47 p. Ingrid och Jerry Ek kom 2:a på 45 p. Mona Åsell och Tomas Sjöberg kom 3:a på 44 p.

I B-klassen vann Svein och Turid Norevik på 40 p. Grethe och Karl Jönsberg kom 2:a på 40 p( lottning). Eva och Stig Peterson kom 3:a på 39 p.

Tävlingsledare Kjell-Åke skriver ut etiketter till alla scorekort på söndag em.

Lennart Eriksson langar alla etiketter till Lisbeth och Britt-Marie som klistrar dem på scorekorten. I den rosa lådan hamnar de sedan i bokstavsordning samt att några spelare får i uppdrag att ta in flaggor vid korthålen. En spelare har också i uppdrag att gå förbi caddymastern och berätta att alla spelare passerat hål 18. Caddymaster kan då ”släppa på” greenfee gäster på hål 1.
Lisbeth Wennerholm fotograf och reporter.

 

Copyright © Scandinavian Golf Club webmaster@scandigolf.eu managed by 1design1.com