Sett & Hört V4

Superblodmånen syntes på himlen i arla morgonstund för oss som var vakna. 83 startande var på plats vid banan kl 08:30 när startskottet ekade över nejden.

Ordförande Anders Sjölund var tillbaka efter att ha varit i Stockholm ett tag och med sedvanlig entusiasm informerade han bl.a alla lunchgäster om det politiska läget i Sverige. Jörgen Engerfelt och Lill-Inger Kaddik höll i prisutdelningen.

Hans Näslund vann A-klassen med 35 poäng före Lasse Carlsson med samma resultat men högre spelhcp. Torsten Lundberg knep tredjepriset med 33 poäng.
Dagens största stjärna blev Gunvor Carlsson som besegrade alla i B-klassen med en utmärkt 39-poängare. Roland Jansson blev tvåa och Britt-Marie Andersson trea, bägge med 35 poäng

Göran O Persson vann C-klassen med 36 poäng och Jarl Östberg blev två med 35 poäng. Trea kom Leif Dahlstrand med 34 poäng.
I D-klassen segrade Valter Carlsson med 35 poäng. Andraplatsen gick till Marek Jaworski med samma resultat och Paul Öhman tog bronset med 34 poäng.

Vi sparar tid på banan när vi kan putta på greenen då flaggan står kvar i hålet. Här visar Christer Westman hur det ska gå till på åttonde hålet. Efter avslutad runda var det skönt att njuta i solen vid klubbhusets utebar.

Fotograf o reporter Bengt Nordin

 

Copyright © Scandinavian Golf Club webmaster@scandigolf.eu managed by 1design1.com