Sett & hört V12

Till dagens tävling kom 93 spelare och möttes av ett ovant väderfenomen: Himlen var inte klarblå utan mulen! Det blåste friskt men var ändå inte iskallt, ganska bra golfväder alltså. På bilden här är Salme Fagerholm, Gunilla Samuelsson och Elisabeth Vistrand med den mörka himlen i bakgrunden.

Sponsor idag var Scandinavian Management representerade av Björn Sandström och dotter Alejandra. Björn är svensk konsul i Torrevieja och företaget kan bistå med diverse juridisk hjälp. Bredvid Alejandra sitter vår sponsoransvarige, Jan Qvillby.

På hål 5 kom Grethe Jönsberg och Hans Johansson närmast flaggan, och på hål 11 var det Elisabeth Vistrand och Ronny Pettersson som kom närmast.

På hål 15 kom Gunvor Carlsson och Frank Rylme närmast och på hål 17 var det Ingalis Fransson och Ola Bergh som var skickligast på att träffa greenen.

Nu till resultaten i själva golftävlingen:

I klass D vann Margareta Öhman med 75 slag, tvåa kom Lennart Leiris med 77 slag och trea Barbro Garneij, också 77 slag.

C-klassen vanns av Claes Göransson med 70 slag. Grethe Jönsberg kom tvåa med samma resultat och trea kom Inga-Lis Fransson med 71 slag.

B-klassen vanns av Roland Jansson, 71 slag. Tvåa kom Ronny Pettersson, 75 slag och trea Kurt Samuelsson också han 75 slag.

A-klassen vanns av Elisabeth Öhrn med 71 slag. Tvåa kom Lisbeth Wennerholm, 72 slag och trea Ulf Wallin, 74 slag. Elisabeth och Lennart Öhrn står nu i kö för att bli medlemmar.

Tack till tävlingsledarna Kjell-Åke Wennerholm, Salme Fagerholm och Elisabeth Vistrand, och till sponsorerna som assisterade i prisutdelningen.

Reporter och fotograf: Barbro Garneij

 

 

 

Copyright © Scandinavian Golf Club webmaster@scandigolf.eu managed by 1design1.com