Måndagstävlingar framöver.

Nu på måndag 7/10 spelar vi 2 ggr 10-18 med shotgunstart.

Alla måste vara inne till 12,48 då dom släpper på nya spelare.

Framöver spelar vi 13 hål med shotgun varje måndag fram till 20 januari.

OBS! Då får det bara plats 102 spelare OBS!

Det kan bli 17 hål ev tidigare. Vi kommer att få nya scorekort för 13 hål.

Greenfeen kostar då 28 euro på abonado får man 10 %.

Tävlingsledningen

Anders Sjölunds inlägg på Facebook.

Som jag rapporterat om tidigare, har höstens våldsamma Gota Fria, fått stor påverkan på La Marquesa. Ägaren av banan tar nu ytterligare ett steg för att om möjligt skapa en bana som i framtiden inte blir så känslig för stora vattenflöden. Konkret innebär det förseningar innan vi har en ny bana med arton hål. Tre nya förhöjda greener skapas och fairways höjs på några hål. Först den 15/1 2020, som tidigast, kan vi räkna med att vi kan slå ut på hål ett och gå resten av en i stort ny, svårare, bana.
Till dess får vi nöja oss med att spela två ggr. nio hål, alternativt 13 hål. 3-6 plus 10-18.
Det senare alternativet blir aktuellt från och med den 14/10 och framåt. Detta i form av gemensam start 08.10 och med efterföljande lunch på ett nytt fräscht Clubhouse.
För spelare som köper greenfee gäller kraftigt reducerat pris för tretton hål, och för abono, gäller 10% rabatt.
Sammantaget hoppas jag att våra medlemmar har förståelse för den extrema situation som banan hamnat i, och uppvisar ett tålamod och ödmjukhet som på sikt kommer att tjäna oss väl.
När det nya året passerats kommer vi med otålighet närma oss en bana som kommer att vara helt annorlunda och mer utmanande. Men till dess, låt oss minnas att det viktigaste inte är resultatet på ronden, utan att vi är vänner, trivs ihop och skapar gemenskap.
Anders