Sommargolfen 2020

Sommargolfen arrangeras i Sverige och är ett samarbete mellan SGC och Club Sueco. Endast medlemmar i dessa klubbar kan delta. År 2020 träffas vi och spelar på Vidbynäs Golfs fantastiska anläggning under två dagar, onsdag och torsdag den 1 och 2 juli.

Strax utanför Nykvarn, en dryg halvtimme med bil från centrala Stockholm, ligger Vidbynäs Golf. Det är en golfanläggning som skiljer sig från många andra då de erbjuder mer än bara golf. De värnar om helhetsupplevelsen och ger dig förstklassig service i receptionen/shopen och en gastronomisk matupplevelse i restaurangen Vidbynäs Kök och Bar liksom bra boende på anläggningen. 

Första dagen spelar vi på North Course som är Vidbynäs skogsbana. Här har varje hål sitt eget rum och inger en känsla av fjällandskap där du får uppleva många vackra vyer och hål. När du spelar North Course kommer du inte tillbaka till klubbhuset förrän efter 18 hål. Bakom tee på hål 11 (banans signaturhål) finner du en kiosk som är en uppskattad oas på banan. North Course rankades som Sverige 35:e bästa bana 2018.

Andra dagen spelar vi South Course som är en öppen bana med vild och vacker natur. Banan är av mästerskapskaraktär och rankad som Sverige 17:e bästa bana. Du spelar många utmanande öppna hål och på banan finns hela 88 bunkrar. Det 18:e hålet på South Course avslutas mot klubbhuset och har utnämnts till ett av Sveriges bästa avslutningshål.

Som värd för årets Sommargolf står Kjell och Lena Fält


De vill ha in er intresseanmälan senast 31 januari, komplett med golf-id eller golfbox-nr till mail: faldtkjell@gmail.com

Ange också om ni önskar något/några av de tillval som anges härunder eller har andra önskemål, t.ex boende utan golfspel eller boende i egen husbil.

De som anmält sig får senare mer information om arrangemanget.          

           Betalning skall ske senast 30 dagar före ankomst och är då bindande.

Priser

Ankomst onsdag 1/7
2095 Skr per person i dubbelrum, enkelrumstillägg 300 Skr.

  • Två greenfee
  • Herrgårdens trerätters middag
  • Frukost


Tillval

Extra övernattning i dubbelrum med frukost och greenfee kostar 1300 Skr, enkelrumstillägg 300 Skr

Tillägg för extra greenfee, inspel den 30/6; 400 Skr

Buggy kostar 350 Skr

Starttider

  • 1/7 Löpande start från hål 1 och 10 på North Course
  • 2/7 Shotgun på South Course 

Startavgift för två dagars tävlingsspel: 50 Skr per spelare betalas vid ankomst till tävlingsledningen

OBS! Antalet är begränsat, turordning gäller.

Translate »
Copyright © Scandinavian Golf Club webmaster@scandigolf.eu managed by 1design1.com