Sett & hört V17

linje

Monday 2015-04-20 014

Måndagen den 20 april var det dags för partävlingen Irish Greensome. 35 par var anmälda och det var spel med två klasser. Förutsättningarna var fantastiska. I stort sett vindstilla, soligt och med en temperatur runt 20 grader i skuggan (som inte syntes till).  I A-klassen segrade Bertil och Karin Övgård med kanonfina 64,8 slag netto. Lill-Inger Kaddik (t.h.) gratulerade förstås sina småländska vänner.

Monday 2015-04-20 005

Segerresultatet i B-klassen blev mycket fina 65,8 slag och Jörgen Engerfelt var en av vinnarna.

Monday 2015-04-20 003

Hans lagpartner var Krister Ahnelöv som trivdes bäst i skuggan efter spelet denna soliga dag. Nancy Egwall var också glad, fattas bara annat då hon vann en vinflaska genom att bli närmast hål på 11:an.

Monday 2015-04-20 013

Småländska paret Britt-Marie Andersson och Lennart Eriksson vann också varsin vinflaska eftersom de var närmast hål. Inte minst Lennart ser onekligen mycket glad och harmonisk ut efter denna bedrift. Grattis!

Monday 2015-04-20 008

Våra kära norska vänner såg ut att trivas vid lunchen även om det inte blev någon seger denna dag. Fr.v Kalle och Grethe Jönsberg, Svein och Turid Norevik samt Brit Signy Thronäs.

Monday 2015-04-20 016

Ni med gott minne kommer kanske ihåg att vid fjolårets partävling fick herrarna Frank Rylme (t.v.) och Anthony Lindqvist (t.h.) skämmas och såg mycket ledsna ut på det foto som då publicerades eftersom de då fått stryk av sina fruar. Iår kom revanschen vilket innebar desto gladare miner även om Frank ser lite trött ut, men det är bara skenet som bedrar. Calle Åström (i mitten) ser en aning förvirrad ut men ville gärna vara med på bilden.

/ Bengt Nordin – fotograf och reporter

Translate »
Copyright © Scandinavian Golf Club webmaster@scandigolf.eu managed by 1design1.com