Sett & hört V18

linje

Monday 2015-04-27a 002

Måndagen den 27 april samlade 53 anmälda spelare och det var spel i två klasser. Vädret var underbart och vinden nästan obefintlig på de första hålen. Att dessutom få spela med tävlingsledningen var förstås en ynnest; Jörgen Engerfelt (t.v.) och Torsten Lundberg (i mitten). Tyvärr saknades vår ordförande Hans Jungefeldt, som också skulle gått i samma boll, på grund av sjukdom.

Monday 2015-04-27 002

Dagens bästa nettoresultat, 70 slag, stod Kjell Carlsson (i mitten) för då han vann B-klassen. Det var extra roligt eftersom det var första gången som Kjell vann en tävling med vår klubb. Dessutom var det hans sista framträdande på golfbanan härnere innan han och hustru Eva (t.v.) nu återvänder till Sverige för sommaruppehållet. Stort grattis!

Monday 2015-04-27 004

Inga-lill Lundberg (t.h.) vann A-klassen med fina 71 slag netto och verkar vara i storform för ögonblicket. Även för henne, och flera andra, var detta den sista måndagstävlingen för säsongen. Tävlingsverksamheten fortsätter dock här i ytterligare några veckor men flertalet spelare återkommer först i höst, när tävlingarna drar igång på allvar i september.

Monday 2015-04-27 001

Stämningen vid lunchborden var som alltid uppsluppen. Alla kunde i alla fall vara nöjda med vädret även om golfen denna dag inte stämde till hundra procent.

Monday 2015-04-27 006

Holger Dieckhoff var nöjd med spelet denna dag. Han blev tvåa i A-klassen med samma fina resultat som segraren, 71 slag netto, men besegrades p.g.a av något högre spelhcp. Hustrun Inger (t.v.)  såg också ut att trivas vid matbordet.

Monday 2015-04-27 005

Nancy Egwall (i mitten) är alltid glad, hon fick dessutom pris denna dag. Här väntar hon på maten medan Jörgen Engerfelt (t.v.) låter sig smakas av brödet.

Mera Majbilder 005

För knattereporten väntar nu semester med sköna bad, dock ännu så länge rätt kalla sådana, i poolen….

Mer Majbilder 005

…. och god bokläsning, naturligtvis. Jag vill passa på att tacka för iår och önska alla en underbart härlig och skön sommartillvaro, oavsett var ni kommer att befinna er. Och glöm inte; swinga lugnt.

/ Bengt Nordin – fotograf och reporter

Translate »
Copyright © Scandinavian Golf Club webmaster@scandigolf.eu managed by 1design1.com