Sett & hört V26

linje

Sommargolfen1 2015 007

Så var det dags att träffas för den årliga sommargolfen, denna gång i Dalarna med spel på Dalsjö GK:s fina bana och med boende i Borlänge. Värd för årets arrangemang var Gunnar Bergström som med säker hand tog hand om oss alla och förhandlade fram fantastiskt fina priser för golf, logi och kost för dagarna den 25 och 26 juni. Vi fick några sena återbud, p.g.a sjukdomar, men här syns deltagarna efter andra dagens prisutdelning. Notera hur glada de ser ut men så fick ju alla också pris, förstås.

Sommargolfen 2015 001

Första dagens spel bjöd på blandat väder med flera regnskurar, något som varit typiskt för den svenska försommaren detta år. Desto skönare var det då att få sitta ner en stund i solskenet före middagen och njuta av värmen och något gott att dricka. Inga-lill, Kerstin och Emma trivdes som synes alldeles förträffligt…

Sommargolfen 2015 002

… detsamma kan sägas om Leif, Barbro, Mats och Jörgen.

Sommargolfen 2015 004

Middagen intogs på Gustaf Wasa Hotel i egen lokal. Det blev en glad tillställning med hurrarop, glada skratt och även med prisutdelning till de som kom närmast flagg på några korthål.

Sommargolfen 2015 006

Efter middagen gällde det att klara trappan upp till rummen på hotellet men det gick bra för de flesta. Nejdå, det var inga problem utan gick bra för alla. Det är ett städat gäng vi har i klubben, som ni vet.

Sommargolfen1 2015 004

Vi klarade oss helt från regn under andra tävlingsdagen och även solen visade sig från sin bästa sida när det var dags för prisutdelningen. Här ser vi de båda klassegrarna, fr.v P-O Ericson som vann herrklassen och Maj-Britt Rhöse Lindqvist, som för andra året i rad vann damklassen. Gunnar Bergström hade en stenhård kamp med P-O om segern och de hade samma nettoresultat, 142 slag totalt, vilket stod i särklass dessa dagar. Bägge sänkte också sitt hcp. Bra jobbat!

046

Det var några lugna och fina dagar vi hade tillsammans. Det mest anmärkningsvärda var nog att Olle tycktes ha fastnat med västen i gylfen. Men det var faktiskt vid ett tidigare tillfälle och inte i Dalarna.

Jag önskar er alla en fortsatt fin sommar och så ses vi till hösten i Spanien för insamling av nya, trevliga minnen tillsammans.

/ Bengt Nordin – fotograf och reporter